Ook als u een fiets via uw werkgever gaat aanschaffen bent u bij JAHEKO aan het juiste adres. Uiteraard met dezelfde service die u van ons gewend bent!

Er zijn verschillende varianten voor het kopen van een fiets via uw werkgever:

Optie 1. U koopt de fiets rechtstreeks bij ons en levert de factuur in bij uw werkgever.
Deze verrekent vervolgens met u het belastingvoordeel. Het voordeel van deze constructie is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht en dat er geen wachttijd is.

Optie 2. JAHEKO stuurt de factuur naar uw werkgever. Als wij het geld op onze rekening hebben ontvangen nemen we direct contact met u op voor levering of afhalen van uw nieuwe fiets. In de regel kunt u binnen 2 weken in het bezit zijn van uw nieuwe fiets.

Optie 3. Uw werkgever heeft een overeenkomst met een bemiddelende organisatie. Bemiddelende organisaties zoals Bedrijfsfietsen Nederland en Nationale fietsprojecten (NFP Fiscfree). Als u dan een fiets koopt dan zijn daar voorwaarden aan verbonden. Via uw werkgever kunt u een bestelformulier krijgen. Hierna kunt u een fiets uitzoeken in onze showroom. Het fiscale grensbedrag verschilt per werkgever. Indien u een duurdere fiets kiest, dient u het bedrag boven deze grens netto zelf te betalen. Uw voordeel bestaat uit het belastingvoordeel op de prijs van uw fiets. Dit belastingvoordeel kan dus oplopen tot wel 52%!