[rev_slider Homepage]

Fietsen – Tuinmachines – Quads

Waarom een fiets, tuinmachine of quad bij JAHEKO aanschaffen? Prijs, kwaliteit en service zijn voor u zeer belangrijk, door onze jarenlange ervaring en technische kennis weten wij welke producten hieraan voldoen.

Fietsen, een breed assortiment. Van een kleine loopfiets tot elektrische ondersteunde fietsen, in onze ruim gesorteerde fietsenshowroom vindt u fietsen van de merken Bikkel, Pointer, Vogue en Troy. In onze moderne werkplaats worden de fietsen professioneel rijklaar gemaakt, en wanneer de fiets onderhoud nodig heeft kan u op onze service rekenen.

Tuinmachines, meer dan 25 jaar ervaring. Van bladblazer tot een professionele zitmaaier, merken als Wolf Garten, Husqvarna, Castelgarden, Lohuis, Flymo en Lazer hebben wij in ons assortiment. Onze kennis en ervaring helpen u de juiste keuze te maken afgestemd op uw situatie. Tevens beschikken wij over een haal en brengservice wanneer de tuinmachine onderhouden en of gerepareerd dient te worden.

Quads, kwaliteit voorop. Een quad voor werkzaamheden zoals op de boerderij of voor toerritten, als erkend Yamaha dealer en importeur van Jianshe quads weten wij wat voor u belangrijk is, kwaliteit, prijs en gebruikersgemak. Kom langs in onze showroom en laat u informeren naar alle mogelijkheden.